21 de juny 2007

Sexe o Xocolate?

Com tots sabeu durant la fastigosa temporada d'exàmens, els que ens dediquem a l'estudi intens, solem entretenir-nos amb qualsevol cosa que ronde els nostres nassos. I i a la mínima estem viatjant per internet llegint tot tipus de fricades.

Doncs us contaré l'última en la que em vaig trobar. Va ser al Daily Record, un periòdic escocès (enteneu ara això de fricada?) on hi havia una notícia extranyísima on es comparava el sexe amb el xocolate.
El contingut era el següent: El 52% de les dones que han participat en una enquesta de la companyia agroalimentària Cadbury han admés que, posades a triar com obtenir plaer, prefereixen una tableta de xocolate que practicar sexe!!!!



Però no es queda ahí, la cosa va més enllà, perquè interrogades per les raons de la seva elecció, la majoria de les que van optar pel xocolate van precisar que una tableta del dolç garanteix plaer immediat, mentre que el sexe... Mai es sap.

Des d'ací confesse que sóc addicta a aquest dolç elaborat amb cacao i sucre que amenaça a tota dona en estat d'hipersensibilitat i em sembla que les escoceses tenen un seriós problema de qualitat sexual, perquè, almenys jo, no preferesc el xocolate .

9 comentaris:

Anònim ha dit...

jajaja! yo tampoco prefiero el chocolate pero que hay noches que un buen trozo de nestle superaria muchos desastres de rapidez y calidad!!!

Un besazo

Carmen : )

Anònim ha dit...

es que les dones sou complicades de complaure... nosaltres amb un poc d'amor ho tenim be!
jejej

Anònim ha dit...

jejeje...

els exàmens sempre ens condueixen a la imaginació sexual subversiva i finalment a la masturbació...

o no?

Anònim ha dit...

Esteu locos...

Anònim ha dit...

pues no sabes lo que te pierdes, atontaooooooooooo

Anònim ha dit...

¿porque no unas sopitas? un poco de chocolate y depues sexo que es barato.

Anònim ha dit...

Cal lluitar per l'alliberament sexual

VIVA CHUECA I MUERA MARTA SANCHEZ

Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Anònim ha dit...

Lo que podriamos hacer es practicar sexo untados de chocolate, yo se de unos que lo hacian con nata XD